10 euro korting op de Allerhande box

Profiteer nu van €10,- korting op je eerste allerhande maaltijd box. door gebruik te maken van onderstaande code heb je recht op 10 euro korting tot en met 6 augustus 2016.

Code: AHBOX2216

Hoe werkt het

In deze maaltijdbox vind je alle ingrediënten en recepten voor 3 heerlijke verse maaltijden. Het Allerhande Foodteam bedenkt de recepten en zorgt iedere week voor gevarieerde gerechten die je binnen 30 minuten op tafel zet. Of dit nu gaat om een groenterijke pasta of een lekker stukje vis. Handig toch?

Test ‘m zelf

  • Kies een box: je hebt keuze uit een box voor 2 of 4 personen,
  • Kies hoe je ‘m wilt ontvangen: gratis thuisbezorgen of ophalen in AH winkel of Pick Up Point,
  • Vul aan het einde van de bestelling actiecode AHBOX2216 in,
  • Verzilver de actie en voeg je overige boodschappen toe.

korting allerhande box juni 2016

Actievoorwaarden

Actiecode AHBOX2216 geeft recht op 10 euro korting op je bestelling van een 2-persoons of 4-persoons Allerhande Box die tot en met 6 augustus 2016 worden thuisbezorgd of worden opgehaald in een Pick Up Point of AH winkel.

Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en alleen geldig in Nederland in combinatie met een AH Bonuskaart. Deze kortingscode kan eenmalig gebruikt worden. Maximaal één actiecode per huishouden. Algemene voorwaarden voor online bestellen van toepassing.

Let op: Bij thuisbezorgen of ophalen in een Pick Up Point vul je actiecode AHBOX2216 in aan het einde van je bestelling. Je korting wordt direct verrekend. Bij het ophalen in een AH winkel neem je je kortingscoupon mee naar de winkel en je korting wordt aan de kassa verrekend.