AH.nl, 1 maand lang gratis bezorging voor nieuwe klanten

Wil jij ook profiteren van een maand lang gratis je boodschappen bezorgt hebben? Albert Heijn heeft nu tot 31 mei speciaal voor nieuwe klanten een actie waarbij je een maand lang geen bezorgkosten hoeft te betalen. Dus gratis bezorging van je boodschappen!

Voorwaarden

Deze actie is geldig voor nieuwe klanten van ah.nl. Vul de actiecode PRFMD9075 in en je betaalt een maand lang geen bezorgkosten. Dat geldt voor boodschappen die je laat thuisbezorgen, maar ook voor boodschappen die je zelf ophaalt bij een AH Pick Up Point.

De maand gaat in vanaf de eerste bestelling die je plaats. In totaal heb je 30 dagen om bestellingen te plaatsen waarvoor je geen bezorgkosten betaalt. het minimale bestelbedrag voor thuisbezorgen is 70 euro. Kies je voor ophalen bij een AH Pick Up Point, dan geldt een minimaal bestelbedrag van 40 euro. Deze actie is alleen geldig voor particuliere consumenten. Sorry zakelijke klanten!

Ideaal voor als je éven geen tijd hebt. Of gewoon omdat het handig is. Want op ah.nl bestel je je boodschappen waar en wanneer jij maar wilt. Wij kiezen je boodschappen met zorg voor je uit en bezorgen ze tot in de keuken. Wanneer we precies aanbellen? Wanneer het jou uitkomt.

Lees verder op AH.nl