albert heijn logoIn de allerhande maaltijdbox van Albert Heijn vind je alle ingrediënten en recepten voor 3 gezonde en makkelijk te maken verse maaltijden. Albert Heijn’s Allerhande Foodteam bedenkt de recepten en zorgt iedere week voor gevarieerde gerechten die je gemakkelijk binnen 30 minuten op tafel zet. Ideaal voor gezinnen waar beide ouders werken of wanneer je geen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan. Door de grote diversiteit eet je elke weet gevarieerd en Of dit nu gaat om een groenterijke pasta, Hollandse pot met een twist of een lekker stukje vis er zit voor iedereen wel een lekkere maaltijd in de boxen van Albert Heijn.

Hoe werkt de Allerhande box?

– Ga naar ah.nl/allerhandebox
– Selecteer de box die je wil bestellen en voeg deze aan je lijstje toe door op het plusje te klikken.
– Kies vervolgens voor ‘Online bestellen’ in de bruine balk aan de linkerzijde van de pagina en kies voor ophalen bij een Pick up Point of laten bezorgen door de bezorgservice.
– Kies de locatie, datum en het tijdstip van je bezorg- of Pick Up moment. Let op: de Allerhande Box moet 4 dagen vooruit besteld worden. Bijvoorbeeld: Op maandag kies je een bezorgmoment voor vrijdag.
– Wanneer je nog niet bent ingelogd kom je vanzelf op de inlogpagina om dit alsnog te doen. Hier heb je ook de mogelijkheid een profiel aan te maken, als je deze nog niet hebt.
– Je kunt je overige boodschappen gemakkelijk aan je bestelling toevoegen. Ga hiervoor naar ah.nl/producten. Klik hiervoor bij de gewenste producten steeds op het plusteken.
– Vergeet niet je bestelling te bevestigen. Als alle boodschappen op ‘mijn lijst’ zijn gezet klik je op ‘afronden’. Controleer de bestelling in het volgende scherm en klik op ‘Volgende stap’. Als je nu op ‘Bevestig bestelling’ klikt, wordt de bestelling definitief verstuurd. Je ontvangt ook een bevestiging per e-mail.

Je kunt de overige boodschappen in je bestelling nog wijzigen en toevoegen tot één dag voor levering.

allerhande box albert heijn

Allerhande box bestellen

Het laten bezorgen van de Allerhande foodbox is geheel gratis, de bezorgkosten zitten in de box prijs inbegrepen. Indien je een box voor een bepaalde datum wilt bestellen hou er dan rekening mee dat je de box 4 vooruit moet bestellen.

Vier da­gen voor­uit be­stel­len, hoe werkt dat?

• Be­stel je op maan­dag, kies dan een be­zorg­mo­ment op vrij­dag of la­ter.
• Be­stel je op dins­dag, kies dan een be­zorg­mo­ment op za­ter­dag of la­ter.
• Be­stel je op woens­dag, kies dan een be­zorg­mo­ment op maan­dag of la­ter (op zon­dag be­zor­gen we niet).
• Be­stel je op don­der­dag, kies dan een be­zorg­mo­ment op maan­dag of la­ter.
• Be­stel je op vrij­dag, kies dan een be­zorg­mo­ment op dins­dag of la­ter.
• Be­stel je op za­ter­dag, kies dan een be­zorg­mo­ment op woens­dag of la­ter.
• Be­stel je op zon­dag, kies dan een be­zorg­mo­ment op don­der­dag of la­ter.