fusilli-zalm

Gang – Diner
Bereidingstijd – 25 Minuten
Kooktijd – 20 Minuten
Aantal – 4 Persoon

fase-2

Voor een complete uitleg over alle fasen kijk dan eens hier – Ontdek het nieuwe Atkins

Voedingswaarde per portie

Net carbs = 12,9 gram
Proteïne = 45 gram
Vet = 19,5 gram

Ingrediënten

200 gr. atkins fusilli, ongekookt
125 gr. garnalen, klein
0.50 citroen
10 el roomkaas
3 tl verse peterselie
200 gr. gerookte zalm
0.50 tl zout
0 tl peper, zwarte

Bereidingswijze

Kook de Atkins pasta in 20-25 minuten gaar. Snijd de zalm in stukjes. Doe de zalm en garnalen in een grote kom en roer hier de crème fraîche en het sap van de citroen doorheen. Breng het op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en schep de hete pasta door de saus. Bestrooi het met verse peterselie. Serveer de pasta met een salade.

Geniet ervan !