Cheddar omelet met champignons, ui en shiitakes

Gang – Ontbijt
Bereidingstijd – 5 Minuten
Kooktijd – 8 Minuten
Aantal – 2 Persoon

fase 3

Voor een complete uitleg over alle fasen kijk dan eens hier – Ontdek het nieuwe Atkins

Voedingswaarde per portie

Net carbs = 16,2 gram
Proteïne = 21,1 gram
Vet = 31 gram

Ingrediënten

60 gr. cheddar kaas
4 eieren
140 gr. shiitaki champignons
1/2 ui, verse
2 el canola-olie

Bereidingswijze

1. Verhit olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag op matig vuur. Voeg uien en shiitakes toe. Sauteer ongeveer 5 minuten tot de uien glazig zijn en de paddenstoelen zacht zijn. Haal uit de pan en houd apart.
2. Doe de geklopte eieren in de koekenpan. Bak 3 minuten door, draai om en bak de andere kant 2 minuten.
3. Leg de uien en paddenstoelen op één helft van de omelet. Bedek met kaas. Vouw de andere helft (zonder vulling) eroverheen. Bak nog 1-2 door om de kaas te smelten.

Geniet ervan !