Griekse bifteki met salade

Griekse bifteki met salade

Gang – Diner
Bereidingstijd – 20 Minuten
Kooktijd – 15 Minuten
Aantal – 4 Persoon

fase-1

Voor een complete uitleg over alle fasen kijk dan eens hier – Ontdek het nieuwe Atkins

Voedingswaarde per portie

Net carbs = 5,6 gram
Proteïne = 47,3 gram
Vet = 28,5 gram

Ingrediënten

500 gr. rundergehakt
15 gr. volle yoghurt
3 tl tijm
100 gr. feta kaas
120 gr. gemengde salade
200 gr. roerbakgroenten

Bereidingswijze

Verwarm de grill/ oven voor (hoog). Meng het rundergehakt, yoghurt, tijm, zout en peper. Vorm van het mengsel 8 gelijke plakken.
Snij de kaas in 4 plakken. Leg 1 plak kaas op het gehakt en dek het geheel af met nog een plak gehakt.
Zorg er voor dat de zijkanten goed aansluiten opdat de kaas er niet uit kan lopen.
Bak de Bifteki gedurende 15 tot 20 minuten af in de grill/ oven.
Serveer met de gemengde salade en (Griekse) roerbakgroenten.

Geniet ervan !