hellofresh foodboxenHelloFresh heeft als motto dat de gebruikte producten zo vers mogelijk en eerlijk zijn en nemen je het werk uit handen door de boodschappen te doen voor drie of vijf complete maaltijden. Gemakkelijk en snel thuisbezorgd.

De boxen vergelijken

Originalbox
original box hellofresh
Frequentie
1 x per week
Inhoud
3 of 5 gevarieerde gerechten
Prijs
Vanaf € 34,- per week (inclusief bezorging)
Direct bestellen
Veggiebox
veggie box hellofresh
Frequentie
1 x per week
Inhoud
3 gevarieerde maaltijden zonder vlees of vis
Prijs
Vanaf € 34,- per week (inclusief bezorging)
Direct bestellen

Familybox
family box hellofresh
Frequentie
1 x per week
Inhoud
3 gevarieerde maaltijden voor het hele gezin (vanaf 2 jaar)
Prijs
Vanaf € 34,- per week (inclusief bezorging)
Direct bestellen
Ontbijtbox
hellofresh ontbijtbox
Frequentie
1 x per week (alleen te bestellen icm een maaltijdbox)
Inhoud
5 dagen een gevarieerd ontbijt voor 2/4 personen (inclusief 3 recepten)
Prijs
Vanaf € 25,- per bestelling (inclusief bezorging)
Direct bestellen

Fruitbox
fruit box hellofresh
Frequentie
1 x per week (alleen te bestellen icm een maaltijdbox)
Inhoud
Medium box – 15 stuks fruit of Large box 30 stuks fruit.
Prijs
Vanaf € 14,- per week (inclusief bezorging)
Direct bestellen
Wijnbox
hellofresh wijnbox
Frequentie
1 x per week (alleen te bestellen icm een maaltijdbox)
Inhoud
1 Rode en 1 witte wijn van 375 ml (Portugal, Spanje en Italië)
Prijs
Vanaf € 9,- per bestelling (inclusief bezorging)
Direct bestellen

Hoe werkt HelloFresh?

HelloFresh biedt diverse originele foodboxen aan, dit zijn de Originalbox, de Veggiebox en de Fruitbox. Hierbij kan je kiezen of je drie of vijf maaltijden in de box laat doen. Via je eigen account kan je gemakkelijk aanvinken welke box je waar en wanneer wilt hebben. Zo kan je ook de bezorging pauzeren waardoor je nooit voor een box betaald wanneer je op vakantie bent of gewoon geen tijd hebt om op de box te wachten. Zit je niet te wachten op een duur abonnement? Of wil je het gewoon een keertje proberen? Ook dat kan! HelloFresh biedt namelijk eenmalige proef boxen, hierbij kan gekozen worden voor de Originalbox (€37,-) of de Fruitbox (€37,-).

Wil je toch liever het gemak van een abonnement? Dan kan je via je account de bestellingen plaatsen, wat ook weer als voordeel heeft dat je hier weer voor beloond. Als trouwe klant zul je naarmate je meer bestellingen plaatst leuke cadeautjes ontvangen zoals een bewaar map voor al je recepten of een gratis box.

Zodra je een bestelling plaatst kun je een keuze maken voor een box voor 3 of 5 maaltijden en natuurlijk het aantal personen wat mee eet. Voor beide opties heb je de keuze om een box te bestellen voor 1 t/m 6 personen.

Voor de bezorging van de boxen kan een keuze gemaakt worden om deze op zaterdag, zondag, maandag of dinsdag af te laten leveren op een adres naar keuze. HelloFresh hanteerd geen bezorgkosten, deze zit namelijk bij de prijs inbegrepen.

Direct bestellen

Seizoensgebonden producten

De selectie van HelloFresh producten begint bij het begin; Het recept! Zo kom je regelmatig minder bekende groente in de boxen tegen waarbij zij je een inspressie geven van de bereidingswijze door middel van een door HelloFresh gekozen recept. De gekozen gerepten zorgen uiteraard voor een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon.

Ook laat HelloFresh zich inspireren door de seizoenen. Zo zul je niet snel raapstelen in de winter zien, maar juist in het voorjaar en boerenkool en koolraap in de winter. Dit zorgt ervoor dat er eerlijke en lokale producten gebruikt kunnen worden, dit draagt bij aan een beter milieu.

Een impressie van de maaltijden/recepten

 

Recepten

De recepten bij HelloFresh zijn niet ingewikkeld en zijn over het algemeen met 30 minuten te bereiden. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met personen die aan een dieet zitten of hieraan willen beginnen, dit doet HelloFresh door de voedingswaarden en eventueel zelf toe te voegen producten te vermelden in het recept.

Wil je een indruk krijgen van alle recepten? Neem dan eens een kijkje op de website van HelloFresh

Kortingscode HelloFresh

Speciaal voor nieuwe klanten heeft HelloFresh een kortingscode welke gebruikt kan worden bij je eerste (en tweede) bestelling.

Korting op een original, veggie of familybox

Korting: €25,- korting op je eerste box
Code: COU25AUG
Looptijd: 01-08 t/m 31-08-2017

Actievoorwaarden
Bij bestelling van een lidmaatschap op een Originalbox, Veggiebox of Familybox krijg je op de eerste box  €25,- korting. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen en is alleen geldig voor nieuwe klanten. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app en de klantenservice. Als je een lidmaatschap bij HelloFresh afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen. Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden op de website van HelloFresh.

Vraag en antwoord

Wat betekent een HelloFresh ‘lidmaatschap’?
Jouw HelloFresh-lidmaatschap is flexibel. Het lidmaatschap kan elk moment gepauzeerd worden, via jouw HelloFresh-account of via onze klantenservice. Het pauzeren van de HelloFresh Box dient uiterlijk de woensdagavond voor levering van de volgende box doorgegeven te worden. Je kunt je lidmaatschap via je online account deactiveren nadat je minimaal 2 HelloFresh Boxen hebt afgenomen.
Ben ik na een keer bestellen meteen lid?
Ja. Maar jouw HelloFresh-lidmaatschap is flexibel. Het lidmaatschap kan elk moment gepauzeerd worden, via jouw HelloFresh-account of via onze klantenservice op klantenservice@hellofresh.nl of op 020 760 20 14.
Wat als ik op vakantie ga
Je kunt de levering altijd pauzeren, wel zo fijn als je op vakantie gaat of zelf al genoeg uit de moestuin heb gehaald.
Foutieve betalingen/bestellingen
Indien je een fout hebt gemaakt of er is iets niet goed gegaan kun je contact opnemen via klantenservice@hellofresh.nl of bel de klantenservice op 020 760 20 14.
Tot wanneer kan ik een bestelling wijzigen?
Je kunt je bestelling wijzigen tot en met de woensdag voor de levering. Dit kun je doen via jouw HelloFresh-account. Behalve bij je eerste box, hieraan kan je niks veranderen. Heb je toch nog vragen bel dan de klantenservice 020 760 20 14 of mail naar klantenservice@hellofresh.nl.
Hoe werkt de vriendenkorting?
Na je aanmedling bij HelloFresh ontvang je een kortingscode, deze code kan je delen met vrienden en familie. Wanneer men deze code gebruikt bij hun eerste bestelling ontvangen zij €20,- korting op deze box en jijzelf ontvangt €12,- op de eerstvolgende box.
Zijn alle ingrediënten biologisch?
Niet alle producten van HelloFresh bevatten een officieel keurmerk, dit heeft als reden dat HelloFresh hun producten soms direct haalt waar ze geproduceerd worden. Dit zorgt voor een goed product en veelal zondcer kunstmatige toevoegingen.
Word er rekening gehouden met speciale diëten?
De inhoud van de box kan helaas niet worden aangepast naar smaak of allergie, wel kan HelloFresh een vervangend product aanbevelen welke bij het gerecht past. Je kan dit vragen bij de klantenservice op 020 760 20 14 of mail naar klantenservice@hellofresh.nl.
Kan ik maaltijden zelf kiezen?
Nee, helaas is dit niet mogelijk.
Waar bezorgt HelloFresh?
HelloFresh bezorgt door heel Nederland.
Hoe kan ik betalen?
Betalen bij HelloFresh kan op de volgende manieren: Ideal, automatische incasso en creditcard.

Voor alle overige informatie en vragen kun je een kijkje nemen op de website van HelloFresh

hellofresh foodbox

Bezoek de website van HelloFresh