Iedere nieuwe klant krijgt €25,- korting op hun eerste HelloFresh Box

Kortingscode: COU25APRIL

Actievoorwaarden: Bij bestelling van een lidmaatschap op een Originalbox, Veggiebox of Familybox krijg je op de eerste Box €25,- korting. Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen en is alleen geldig voor nieuwe klanten.

HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot woensdag 23:59 uur via jouw online account, app en de klantenservice. Als je een lidmaatschap bij ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het lidmaatschap te herroepen.

Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij je naar de algemene voorwaarden op de website van HelloFresh.

Geniet daarna ook van speciale paas boxen, waaronder de:

Paasbox Brunch original

Paasbox Brunch Original

Met deze Paasbox heb je direct alles in huis om tijdens Pasen van een uitgebreide brunch te genieten. Van verse sinaasappelsap en aardbeien tot wentelteefjes en gerookte zalm – deze box bevat alle ingrediënten voor een geslaagde brunch voor 2 tot 6 personen.

Paasbox Brunch Veggie

Paasbox - Brunch Veggie

Met deze Paasbox heb je direct alles in huis om tijdens Pasen van een uitgebreide vegetarische brunch te genieten. Van verse sinaasappelsap en aardbeien tot wentelteefjes en aspergesalade – deze box bevat alle ingrediënten voor een geslaagde vegetarische brunch voor 2 tot 6 personen.

Paasbox Gourmet

Paasbox Gourmet

Met deze Paasbox heb je direct alles in huis om tijdens Pasen uitgebreid te gourmetten. We hebben een selectie gemaakt van stukjes vlees en vis, die je zelf marineert. Ook vind je vegetarische gerechtjes en een dessert in deze box. Met wat simpele voorbereidingen, maak je de gerechtjes gezellig samen aan tafel klaar.