Jacob’s Creek Pinot Grigio wijn

Jacob's Creek Pinot Grigio wijn€ 6,69     bestel-button

vraagtekenDiverse bezorg of pick up mogelijkheden. Zie de website van Albert Heijn voor alle mogelijkheden.

Frisfruitige, geurige wijn voor bij de borrel. Combineert ook lekker met de lichte oosterse keuken. Bijvoorbeeld bij een Thaise salade of Sushi.

Het verhaal achter Jacob’s Creek is er een dat je vaak hoort in een land vol immigranten. Hier was het Johann Gramp uit Beieren die heimwee had naar de wijnen van thuis. En dus plantte hij wijnstokken op een grondje bij de kreek met de naam Jacob’s Creek. Daarmee begon in 1847 wat nu een van de bekendste brands van de wereld is. Voor ons betekent Jacob’s Creek een vertrouwd merk voor soepele wijnen met een fruitige smaak. Gewoon makkelijk genieten, samen of met vrienden, met wat borrelhapjes of bij het eten. In Australië zelf is Jacob’s Creek meer dan alleen wijn. Aan het riviertje waar het allemaal ooit begon, ligt een soort wijnpretpark waar van alles rondom wijn is te beleven. Deze attractie trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

  • Smaak: Fris & fruitig
  • Druivenras: Pinot Grigio
  • Land/Streek: Australië , South Eastern Australia
  • Lekker bij: Borrel, Salades

Oorsprong wijn

Plaats van oorsprong
South Eas­tern Au­stra­lia­
Pro­du­ced by Ja­cob’s Creek Wi­nes Ba­ros­sa Val­ley Way,Row­land Flat SA 5352 Au­stra­lia, Bott­led by W1743 UK, AT CH2 4LF UK

Productinformatie

Inhoud en gewicht
75 Cen­ti­li­ter.

Ingrediënten
Be­vat spo­ren van Sul­fiet.

Alcoholpercentage
11,3%

Overige informatie

Merk: Ja­cob’s Creek
Inhoud: 75 Cen­ti­li­ter

No Responses