mathijs maaltijdbox

De visie van Mathijs maaltijdbox is heel nobel, hij wilt graag dat heel Nederland dagelijks een lekkere maaltijd kookt met verse ingrediënten. Met een minimale inspanning en de juiste producten kan iedereen een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zetten. Met als resultaat; samen lekker eten!

De maaltijdboxen vergelijken

Familiebox
familybox mathijs maaltijdbox
Frequentie
1 x per week
Inhoud
3 gevarieerde gerechten (Ben je met 2 volwassenen en 1-2 kinderen? Kies dan voor de familiebox middel. Ben je met 2 volwassenen en 2-3 kinderen? Kies dan voor de familiebox groot)
Prijs
Vanaf € 49,- per week (inclusief bezorging)
Box bestellen
Variatiebox
Variatiebox mathijs
Frequentie
1 x per week
Inhoud
3 gevarieerde maaltijden (Ben je met 2 personen? Kies dan voor de Variatiebox voor 2 personen. Ben je met 4 personen? Kies dan voor de Variatiebox voor 4 personen)
Prijs
Vanaf € 39,- per week (inclusief bezorging)
Box bestellen

Hoe werkt het?

Het gehele team zorgt ervoor dat ze alleen de lekkerste recepten ontwikkelen met de beste verse ingrediënten om bij jou gekoeld thuis te bezorgen. Zowel voor stellen als families met kinderen. De inspiratie wordt bij de boeren en telers vandaan gehaald, dicht bij de bron dus!

Het bestellen en ontvangen van de maaltijdboxen gaat verbazingwekkend simpel en in drie stappen ben je klaar. Het begint bij het selecteren van de juiste box, welke past het beste bij je of welke wil je cadeau doen. Bestel de box door een aflever datum te kiezen en door het aantal personen (2 of 4) te selecteren of een middel of groot gezin.

Alle aflever datums zijn op een maandag, mocht dit niet uitkomen met werk of iets anders dan kan je de box ook op je werk of of dergelijke laten bezorgen. Wel zo makkelijk en hoef je ook geen vrije dag (avond) te nemen. De boxen worden namelijk tussen 17:00 en 22:00 bezorgt. Wanneer je onverhoopt een keertje niet thuis bent wordt de box bij de buren afgegeven, waarna je op hoogte wordt gesteld door de koerier. De prijs van het bezorgen zit inbegrepen in de box prijs, dus de prijs die je bij de box ziet staan is de prijs die je uiteindelijk betaald.

Na het ontvangen van de box kunnen de maaltijden door middel van het bijgeleverde recepten boekje bereidt worden. Dus je tovert in een mum van tijd de meest waanzinnige maaltijden op tafel.

Maaltijdboxen

Mathijs maaltijd boxen service biedt voorlopig nog maar 2 boxen; de familiebox en de variatiebox. Waarbij de familiebox allemaal lekkere en gezonde producten bevat welke kinderen lekker vinden en de variatiebox bevat inspirerende recepten en ingrediënten.

Mathijs familiebox

De familiebox bevat recepten die kinderen lekker vinden, verse ingrediënten en snel op tafel. Ben je met 2 volwassenen en 1-2 kinderen? Kies dan voor de familiebox middel. Ben je met 2 volwassenen en 2-3 kinderen? Kies dan voor de familiebox groot. Prijzen zijn €49,- voor de middel box en €59,- voor de grote box.

familybox mathijs maaltijdbox

Box bestellen

mathijs snelle boboti

Omdat het leven als gezin vaak al hectisch genoeg is, heeft Mathijs de ideale oplossing bedacht. Een Familiebox die ideaal is voor gezinnen met kinderen. Een box met verse ingrediënten en recepten die kinderen lekker vinden! Natuurlijk wil je je kinderen lekker en gezond eten geven dat ze nog eens dolgraag opeten ook.

De eenvoudig te bereiden recepten zet je binnen een half uur op tafel. We maken het je gemakkelijk door tijdrovende groenten alvast voor te snijden. De Familiebox is van dezelfde kwaliteit als de Variatiebox, maar dan met smaken, ingrediënten en gerechten die kinderen leuk en lekker vinden.

Mathijs variatiebox

De variatiebox bevat lekkere inspirerende recepten, verse ingrediënten welke snel op tafel staan. De kooktijd ligt rond de 30 minuten per recept. Ideaal voor twee verdieners zonder kinderen of al wat oudere kinderen welke heel de dag druk bezig zijn met andere dingen. Ben je met 2 personen? Kies dan voor de Variatiebox voor 2 personen. Ben je met 4 personen? Kies dan voor de Variatiebox voor 4 personen (ook voor 3 prima te gebruiken).

Variatiebox mathijs

Box bestellen

mathijs ratatouille aardappel gegrilde kip pestoDeze box is gericht op volwassenen die zich graag laten inspireren met de lekkerste gerechten. Met verse ingrediënten zet je in een half uur 3 lekkere maaltijden op tafel. Mathijs team koopt seizoensgroenten rechtstreeks van de teler waardoor je altijd de beste verse kwaliteit krijgt. Soms variëren we met niet alledaagse maar toch toegankelijke groenten om de box een verrassend element te geven.

Het team is fan van biologisch en puur. Vis heeft altijd het ‘MSC’ keurmerk voor een duurzame vangst of het ‘ASC’ keurmerk voor verantwoorde kweekvis. Zo ben je er zeker van dat je altijd de beste ingrediënten ontvangt in jouw Variatiebox. Als je als gezin begint met de Familiebox, komt er vanzelf een moment dat je kinderen een zekere leeftijd hebben bereikt waardoor je makkelijk kunt overstappen op de Variatiebox.

Mathijs maaltijdbox