Pure Markt

pure MarktWij van CompleteMaaltijd.nl willen jou graag kennis laten maken met gezond, ambachtelijk en eerlijk eten. En dat kan op de Pure Markt met meer dan 90 ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en een bijzonder assortiment van non-food. Op de markt vind je pure producten, verkocht door de producenten zelf. Zij kunnen je informeren over de ingrediënten, herkomst en het productieproces.

Haal je boodschappen voor thuis of kom lekker proeven op de gezellige terrassen met live muziek en de leukste zweefmolen van Nederland in een van de mooiste parken van Amsterdam.

pure markt terraspure markt live muziekpure markt kraampjespure markt kraam

Sinds 2008

De Pure Markt is in 2008 in Amsterdam opgericht door Trienet Kroon.

Wij zijn ooit begonnen als een kleine ambachtelijke markt op de zondagmarkt in de Dapperstraat van Amsterdam. Helaas wist onze doelgroep ons daar niet te vinden. Gelukkig mochten wij als onderdeel van de Dag van het Park een grote ambachtelijk-culinaire markt organiseren in Park Frankendael in de Watergraafsmeer.

In Park Frankendael kwam onze doelgroep in grote getalen af op de fantastische groep deelnemers die in dit nieuwe concept geloofde. De Pure Markt werd geboren!
Park Frankendael en inmiddels ook het Amstelpark en Beatrixpark zijn een aantal van onze vaste locaties. Inmiddels veroveren we ook de rest van Nederland.

Agenda

Voor een compleet overzicht kijk je de site van puremarkt.nl

Pure Buren

Pure Buren

Je kent de Pure Markt al maar ze organiseren jaarlijks ook een aantal Pure Buren in steden en dorpen rondom Amsterdam. Hier gaan zij een samenwerking aan met ondernemersverenigingen in bijzondere winkelstraten. Het Pure Markt assortiment wordt hier dus aangevuld door ondernemers uit de straat.

Pure Buren vindt plaats in:

  • Hilversum
  • Den Haag
  • Ouderkerk a/d Amstel

De markt is natuurlijk GRATIS toegankelijk.

Extra informatie

De Pure Markt is een reizende markt met een aantal vaste locaties binnen Amsterdam en wisselende lokaties daarbuiten. De markten vinden op zondag plaats.

Bezoek de website