Gang – Diner
Bereidingstijd – 5 Minuten
Kooktijd – 35 Minuten
Aantal – 4 Persoon
Voor een complete uitleg over alle fasen kijk dan eens hier – Ontdek het nieuwe Atkins
Voedingswaarde per portie
Net carbs = 27,6 gram
Proteïne = 53,1 gram
Vet = 34,8 gram
Ingrediënten
500 gr. biefstuk
4 volkoren tortilla
2 tl koriander
1 tl chilipoeder
1 tl peper, witte
2 tl komijnzaad
3 el citroensap
4 el zure room
1 tl uienpoeder
1 tl knoflookpoeder
6 tl tacosaus
4 el boter
200 gr. kool
2 citroenen
1 prei
Bereidingswijze
Doe het vlees in een braadslee. Meng alle kruiden en verdeel dit over de biefstuk. Druppel de citroensap erover en laat het intrekken in de koelkast.
Smelt ondertussen de boter op een gemiddeld vuur. Voeg de kleingesneden kool en prei toe en bak het 6 tot 8 minuten. Haal van het vuur.
Verwarm de grill. Haal de biefstuk uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Grill de biefstuk.
Verwarm de tortilla 15 seconden per kant in een koekenpan. Houd ze warm in aluminiumfolie.
Snijd de biefstuk in dunne plakjes en
Serveer op een bord de tortilla, de prei, kool, koriander en biefstuk. Vul naar wens je eigen tortilla.
Serveer met taco-saus en citroen.
Geniet ervan !