Streekbox

Streekbox helpt je om lekker en gezond te eten met 100% verse ingrediënten. Voorzien van de lekkerste recepten en makkelijke bezorging bij jou aan huis! Alles wat je nodig hebt voor 3 heerlijke maaltijden, zoals aardappelen, pasta, groente, vlees, zuivel en brood.

De maaltijdboxen vergelijken

Gezinsbox
streekbox gezinsbox
Frequentie
1 x per week
Inhoud
3 gevarieerde maaltijden
Prijs
Vanaf € 39,- per week (inclusief bezorging)
Direct bestellen
Specialsbox
streekbox specialsbox
Frequentie
1 x per week
Inhoud
3 gevarieerde maaltijden
Prijs
Vanaf € 44,- per week (inclusief bezorging)
Direct bestellen

Veggie box
streekbox veggiebox
Frequentie
1 x per week
Inhoud
3 gevarieerde maaltijden
Prijs
Vanaf € 37,- per week (inclusief bezorging)
Direct bestellen
Fruitbox
streekbox fruitbox
Frequentie
1 x per week
Inhoud
7 dagen een volle fruitschaal
Prijs
Vanaf € 29,- per bestelling (inclusief bezorging)
Direct bestellen

Hoe werkt Streekbox

Bestellen

Kies een versbox in de webshop. Geef aan of je de box voor 2 personen of 4 personen wilt ontvangen. Je ziet hier de kosten staan per box, je betaalt altijd maar 1 box. Al onze prijzen zijn inclusief bezorging.

Ga naar bestellen en vul je gegevens in, vul ook eventueel je actiecode in. Kies de datum waarop je de box wilt ontvangen, je kan kiezen voor een leveren op maandag, donderdag en vrijdag. Betaal per Ideal (voeg eventueel je automatische incasso gegevens toe). Je ontvangt direct een inschrijfbevestiging.

In de week van jouw bezorging, ontvang je een bevestiging van jouw levering. Een dag voor jouw levering ontvang je de exacte leveringstijdstip.

Betalen

Het verrichten van een betaling kan op meerdere manieren bij Streekbox.

Ideal
Voor het betalen van eenmalige boxen of de start van je abonnement kan je betalen via Ideal.

Automatische incasso
Je kan Streekbox machtigen voor het automatisch incasseren van de boxen. De informatie die hiervoor nodig is kan je opgeven bij het plaatsen van je bestelling. Ben je al klant en wil je graag betalen via automatische incasso? Stuur onze klantenservice dan een mail!

Bezorgen en leveren

Streekbox levert haar boxen uit in heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden). Elke maandagavond, donderdagavond en vrijdagavond kan de box bij jou thuis bezorgt worden tussen 16:30 en 21:30 uur.

Als je van een eerdere levering een box overhebt, geef deze dan mee aan een van de Streekbox chauffeur! Zij recyclen hun lege boxen om zo het milieu te sparen. Uiteraard kan je de box ook gebruiken voor het oud papier.

Ben je niet thuis op het moment van levering? Laat dan vooraf weten of jouw box bij de buren afgeven mag worden.
Als je ingepland staat voor de levering ontvang je die week een leverbevestiging. Indien deze levering niet uitkomt, kan je de klantenservice benaderen om te vragen of het elders kan worden bezorgd. Op de dag voor de levering ontvang je het exacte leveringstijdstip.

Ga je op vakantie? Geen probleem! Als je dit op tijd aangeeft plant Streekbox de boxen voor je om.

Klaarmaken

Streekbox levert de boxen zo compleet mogelijk. Hierbij gaan ze ervan uit, net zoals bij andere aanbieders, dat je enkele basis ingrediënten wel in huis hebt.

Keukenkastje
De ingrediënten die ze niet leveren, zijn in elk huishouden aanwezig. Enkele voorbeelden van deze producten: peper & zout, boter, paneermeel, bloem, (kristal)suiker, (olijf)olie, azijn en droge kruiden.

Producten
In de Streekbox zitten altijd streekproducten, bijna alle producten komen uit Nederland. In het receptenboekje vind je terug welke producten de boeren aan jou leveren. Een enkele keer, als het echt niet in Nederland geteeld wordt, bevat een recept een ingrediënt van over de grens, bijvoorbeeld rijst.

Gezond
Elk gerecht dat je maakt uit de Streekbox bevat de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten: 200 gram per persoon. Mocht je het een keer teveel vinden: maak er dan eens een lekker voor- of lunchgerecht van!

Een impressie van de maaltijden/recepten

 

Leveranciers

Streekbox is ooit begonnen als leverancier van de lekkerste streekproducten uit Het Groene Hart. Tegenwoordig verzamelen ze uit alle streken van Nederland onze producten en bieden jou iedere week een box met kwaliteitsproducten. De leveranciers besteden zorg aan hun producten en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alle producten van Streekbox zijn transparant, dat wil zeggen, je kunt altijd achterhalen waar de producten vandaan komen. Zo garanderen zij de beste kwaliteit.

streekbox 100% nederlands

Inhoud van de boxen

De Gezinsbox

Recepten en ingrediënten voor 3 complete warme maaltijden voor 2 of 4 volwassen personen.

Een maaltijdbox vol verse ingrediënten met makkelijke, snelle en voedzame gerechten. Zo weet je zeker dat je een gezond en lekker maaltje op tafel zet. Nog een pluspunt: je hoeft niet meer te bedenken wat je die week wilt eten.

+ Verse ingrediënten uit Nederland
+ 3 complete (warme) maaltijden
+ Receptenboekje (stap voor stap)
+ Gratis levering

De Specialsbox

Recepten en ingrediënten voor 3 complete warme maaltijden voor 2 of 4 volwassen personen.

Een maaltijdbox vol verse ingrediënten met een speciaal gerecht met luxere ingrediënten. Zo weet je zeker dat je een gezond en lekker maaltje op tafel zet. Nog een pluspunt: je hoeft niet meer te bedenken wat je die week wilt eten.

+ Verse ingrediënten uit Nederland
+ 3 complete (warme) maaltijden
+ Receptenboekje (stap voor stap)
+ Gratis levering

De Veggie box

Recepten en ingrediënten voor 3 complete warme vegetarische maaltijden voor 2 personen.

Creatief koken zonder vis of vlees, alle ingrediënten in 1 maaltijdbox. Zo weet je zeker dat je een gezond en lekker maaltje op tafel zet. Nog een pluspunt: je hoeft niet meer te bedenken wat je die week wilt eten.

+ Verse ingrediënten uit Nederland
+ 3 complete (vegetarische) maaltijden
+ Receptenboekje (stap voor stap)
+ Gratis levering

De Fruitbox

Een volle week genieten van gezond en lekker fruit, een box vol met Hollands seizoenfruit, aangevuld met fruit uit verre streken.

De Fruitbox kan o.a bevatten.: Fruitschaalfruit uit verre streken zoals kiwi, sinaasappel, mandarijn, meloen, Hollands seizoensfruit zoals appels, peren, zachtfruit, aardbeien of Steenfruit, speciaal fruit uit de verre streek, zoals: avocado, mango, granaatappel, drakenfruit, lychees, papaja, passievrucht, pomelo of ananas.

streekbox