magbo system

Weight Care Kauwgom Groene Thee

Weight Care Kauwgom Groene Thee€ 3,99     bestel-button

check

Op werkdagen voor 21:30 uur besteld: Morgen in huis!

Een functioneel en fris tussendoortje, vooral als je op je lijn wilt letten

De Kauwgom Groene Thee is een suikervrije kauwgom die verrijkt is met groene thee extract en chroom. Deze kauwgom is een functioneel en fris tussendoortje, vooral als je op je lijn wilt letten. In combinatie met een energiebeperkt dieet en beweging draagt dit product namelijk bij aan gewichtsverlies en stimuleert het de vetverbranding. Het extract van groene thee bevat het polyfenol EGCG. Wetenschappelijke literatuur geeft aan dat polyfenolen anti-oxidanten ter bescherming van vrije radicalen, de lichaamseigen warmteproductie (thermogenese) bevorderen en vervolgens de afbraak van vet stimuleren. Chroom is een essentieel micronutriënt dat de stofwisseling van koolhydraten (waaronder suikers) bevordert.

Extra voordelen

Naast het feit dat deze kauwgum helpt op je lijn te letten, zorgt het ook voor een frisse adem. En het zorgt ervoor dat je de verleiding voor een calorierijk tussendoortje makkelijker kunt weerstaan! Oftewel vermijd dat calorierijke tussendoortje en neem eerst een Weight Care Kauwgom Groene Thee. Dat is een beter alternatief en een steuntje in de rug!

Gebruik

Kauwgom Groene Thee kan altijd als tussendoortje gebruikt worden. Tijdens het lijnen en ook als je gewoon op je gewicht wilt letten. Advies: Neem per dag 6 kauwgoms en kauw hier minimaal 10-15 minuten op. Om de beste resultaten te bereiken bevelen we aan om deze Kauwgom Groene Thee te combineren met een energiebeperkt dieet, bijvoorbeeld op basis van Weight Care.

Ingrediënten

Ingrediënten: Zoetstoffen: sorbitolen, xylitol, aspartaam, acesulfaam-K, mannitol en sucralose, gombasis, antiklontermiddelen: talk en magnesiumzouten van vetzuren, aroma’s, groene thee-extract (Camellia sinensis) 1,4%, Arabische gom, glucosestroop, zetmeelnatriumoctenylsuccinaat, kleurstoffen: riboflavinen en briljantblauw FCF, chroomchloride, antioxidant: butylhydroxytolueen, emulgator: SOJAlecithinen.

Etiket

Energie | 487 KJ
Energie | 117 E14
Koolhydraten | 48 GR
Zout | 0.01 GR

Overige informatie

Merk: Weight Care
Inhoud: 23,4gr
EAN: 5410063016934

Direct bestellen? Scan dan de onderstaande QR code.

Direct bestellen

No Responses