Mexicaanse garnalen met groentesalade

Mexicaanse garnalen met groentesalade

Gang – Lunch
Bereidingstijd – 30 Minuten
Kooktijd – 10 Minuten
Aantal – 6 Persoon

fase-2

Voor een complete uitleg over alle fasen kijk dan eens hier – Ontdek het nieuwe Atkins

Voedingswaarde per portie

Net carbs = 9,8 gram
Proteïne = 58,7 gram
Vet = 13,6 gram

Ingrediënten

1 avocado
6 botersla, blad
1 tomaat
4 rapen
3 el olijfolie
1 wortels
1000 gr. grote garnalen
12 el groene salsa
4 tl koriander

Bereidingswijze

Gebruik een middelgrote sauspan om de raap en wortel te koken (7 á 8 minuten) in licht gezouten water tot het beetgaar is.
Laat het uitlekken en spoel het af met koud water. Dep het daarna droog.
Verhit de olie in een grote steelpan op middelhoog vuur.
Voeg de salsa toe en laat het 5 minuten koken tot het iets dikker geworden is.
Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten lang.
Roer de tomaat en groenten erdoor en laat het nog 2 minuten staan tot de garnalen net klaar zijn en de groenten warm.
Leg de slabladen op de individuele borden. Leg daar de garnalen mix op en maak het af met avocado-blokjes en koriander.

Geniet ervan !